Over ons

Wij zijn Paas Totaalafbouw

Een afbouwbedrijf met een uitstekende reputatie. Paas Totaalafbouw is al meer dan 45 jaar een vertrouwde naam in het vak, waarbij het vak is overgegeven van vader op zoons. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een team van uitstekend opgeleide en veelzijdige vakmensen. Elk jaar realiseren zij honderden afbouwprojecten in woning- en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie voor particulieren, zakelijke klanten en vastgoedonderhoud.

Paas Totaalafbouw is een betrouwbare partner voor al uw stukadoors en afbouwwerkzaamheden (dat wil zeggen vanaf de cementdekvloer tot het laatste stukje projectstoffering) op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie onderhoud en buitengevel-isolatie. Met een mix van veelzijdigheid, professionaliteit, creativiteit en echt vakmanschap zorgen wij altijd voor een perfect eindresultaat!

Wij helpen u graag

Neem vrijblijvend contact op met uw vraag of uitdaging voor ons. Wij helpen u graag en komen met een passende oplossing. Bel ons op 0591 – 74 50 97 of vul een contactformulier in.