Diensten

Cementdekvloeren

De cementdekvloer is de basis van een goed afgewerkte vloer. Met een goed gelegde vloer zijn de mogelijkheden onbeperkt. De vloer kan vervolgens afgewerkt worden met het aanbrengen van vloerbedekking, tegels, parket en vloercoating. Afhankelijk van uw wensen kiezen we voor een aanpak die het beste aansluit bij uw situatie.

Wij leggen snel en strak hoogwaardige zandcementdekvloeren in diverse diktes en allerlei gradaties van hardheid en slijtvastheid.

Binnenwanden

Wij leveren en plaatsen bijna alle soorten binnenwanden. Enkele voorbeelden zijn cellenbeton panelen (ytong), gipsblokken, metal Stud wanden, verplaatsbare wanden, voorzetwanden, geluidswanden, enz.

Stukadoorswerk

Onder stukadoorswerk, stucwerk of pleisterwerk valt al het werk dat door een stukadoor wordt verricht om muren en plafonds af te werken met mortel, specie of aanverwante producten. Wij hebben naast vakmanschap een ruim assortiment aan machines, hulpmiddelen en toebehoren om alle voorkomende stucadoorswerkzaamheden perfect uit te voeren.

Voor wanden en plafonds wordt een andere mortel gebruikt. Vroeger was dat doorgaans een specie van cement, kalk en zand, tegenwoordig wordt meer en meer gipsmortel gebruikt. Voor het opbrengen van een laag mortel gebruikt de stukadoor een spaar- of raapbord met een raapspaan en dat vereist nogal al wat energie van de stukadoor. De gipsmortel daarentegen kan in ruwe vorm op de muur of op het plafond aangebracht worden met een spuit, waardoor daarvoor aanmerkelijk minder lichaamskracht nodig is. Bij beide types wordt de aangebrachte mortel met een rei vlak afgestreken over van tevoren aangebrachte stucprofielen of latten. Als alles goed vlak is worden de stucprofielen verwijderd en bijgewerkt. Daarna het stucwerk afwerken met het schuurbord.

Wandafwerking

Met een goede afwerking van de wanden krijgt een pand of ruimte de juiste uitstraling. Wij hebben verschillende technieken om deze klus perfect uit te voeren. Wij verwerken verschillende soorten sierpleisters zoals spachtelputz, barokpleisters, buitensierpleisters,schuurpleisters, structuurpleisters, leempleisters en diverse designpleisters. Een snel en modern alternatief is spackwerk waarbij de wanden worden voorzien van een spuitpleister.

Plafondafwerking

Met een goede afwerking van de plafonds krijgt een pand of ruimte de juiste uitstraling. Wij hebben verschillende technieken om deze klus perfect uit te voeren. Wij verwerken verschillende soorten sierpleisters zoals spachtelputz, barokpleisters, buitensierpleisters, schuurpleisters, structuurpleisters, leempleisters en diverse designpleisters. Een snel en modern alternatief is spackwerk waarbij de wanden worden voorzien van een spuitpleister.

Siergrindvloeren

Wij zijn gespecialiseerd in vloeren en bieden u vele mogelijkheden op het gebied van: siergrindvloeren, mortelvloeren, gietvloeren, coating vloeren, betonlook vloeren, marmerlook vloeren en designvloeren.

Met ruim 25 jaar ervaring mogen wij ons een specialist noemen op de vloerenmarkt. Wij vinden dan ook dat kwaliteit en perfectie op voorop staan!

Zo maken wij ook al gebruik van de nano-techniek om vloeren af te werken! Deze techniek is relatief nieuw maar heeft voor verschillende toepassingen haar waarde reeds bewezen!

Buitengevelisolatie

Hierbij wordt een warmte isolerende laag aan de buitenkant van een pand of woning aangebracht. Het gevelisolatie systeem bestaat uit polystyreen of minerale steenwol isolatieplaten die in principe met lijm bevestigd worden op de achterconstructie. Na voldoende uitharding kan hierover een spanningsverdelende minerale of cementvrije mortellaag worden aangebracht. Deze laag wordt versterkt met een weefsel dat de thermische belasting kan dragen. Na enkele dagen is het systeem gereed om afgewerkt te worden met een decoratieve korreldikte eindafwerking.

Het eindresultaat is niet alleen energiebesparend maar ook een lust voor het oog. Met uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij elk probleem op het gebied van isolatie oplossen. Wij komen met een plan op maat waarbij we rekening houding met o.a. uw budget en de beschikbare tijd.

Schilderwerken

Door te kiezen voor juiste producten en met vakmanschap behalen wij het perfecte resultaat voor elke schilderklus. Met het oog op de ondergrond en de bouwkundige staat van het complex passen wij onze werkwijze aan zodat wij u langdurig plezier van ons werk zult beleven.