Omschrijving

Op een mooie locatie in het centrum van Coevorden worden 9 comfortabele appartementen gebouwd, met het uitzicht op het water. Parkeren vindt plaats naast het pand, waarbij ieder een eigen parkeerplaats heeft. Deze bijzondere appartementen zijn van een klasse apart.

Buitenverblijf aan het water, balkon of zelfs een dakterras met fantastisch uitzicht mogelijk bij meerdere appartementen. Materiaalgebruik en afwerking is hoogwaardig en staat garant voor jarenlang onbezorgd woonplezier. Het appartementencomplex wordt op een energiezuinige manier gebouwd. Dat houdt in: optimale isolatie, zonnepanelen voor ieder appartement,

Van Dijk groep uit Hardenberg realiseert het project en Paas Totaalafbouw verzorgt hier de scheidingswanden (VHP), cementdekvloeren, stukadoorswerk en het spackspuitwerk.

Locatie:Coevorden
Opdrachtgever:Van Dijk groep

Galerij