Omschrijving

Een volledige transformatie voor het voormalige belastingkantoor in Emmen. Een waar icoon in hartje centrum !!

Één van onze bijzondere projecten is de transformatie van het voormalige Belastingkantoor naar 82 te realiseren luxe appartementen in Emmen. Nadat er een traject achter de rug is geweest waarbij het voormalige oude pand volledig is gestript zijn er werkzaamheden uitgevoerd waarbij de structuur van het gebouw is verstevigd met staal. Ook zijn er middels staal- en houtbouw 3 extra verdiepingen bovenop het bestaande gebouw gerealiseerd.

Op de onderstaande foto’s is mooi te zien hoe het gebouw er uit zag in zijn glorie dagen:

 

Na een gedegen werkvoorbereiding met onze opdrachtgever bouwbedrijf Paas bv voor zowel de afbouw als het logistieke verhaal zijn wij inmiddels volop bezig met de werkzaamheden. Over 12 verdiepingen verwerken wij ca 17.000 m2 metalstud wanden en plafonds, 1000 m2 estrichvloeren en 5000 m2 spackspuitwerk

Een uitdagend werk waar Paas Totaalafbouw de toegevoegde waarde van zijn totaalafbouw concept kan toepassen!

Alle bovengenoemde materialen worden door Paas Totaalafbouw volledig geleverd waarbij het logistieke gedeelte m.b.t. levering en tactische plaatsing op locatie volledig wordt afgestemd met de overige aanwezig zijnde aannemers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de samenwerking met de kraanmachinist.

Ons unieke totaalafbouw concept stelt ons in staat om een groot deel van de werkzaamheden op een project volledig te ontzorgen. Door te kiezen voor een totaalafbouw concept is er slechts sprake van 1 deelnemende partij als het gaat om communicatie en planning. Dat scheelt enorm veel tijd en planning. Bovendien kunnen we zeer efficiënt werken doordat we een grotendeels al ons materieel in eigen beheer hebben. Zo hebben wij in ons wagenpark bijvoorbeeld meerdere cementdekvloer vrachtwagencombinaties waardoor we een zeer dynamische planning kunnen garanderen.

Op zoek naar een betrouwbare partij, met jarenlange ervaring, die totaalafbouw in het bloed heeft!? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op!

Locatie:Emmen
Opdrachtgever:Paas b.v.