Omschrijving

Op recreatiepark “Landgoed Het Grote Zand” in Hooghalen, een fantastisch mooie bosrijke omgeving, staat deze keurige-, goed onderhouden recreatiewoning op een riante kavel eigen grond van 546 m2. De woning met ruime tuin en terrassen, is gunstig gesitueerd op het landgoed, nabij het sfeervolle centrumgebouw en alle faciliteiten, te denken valt aan het overdekt zwembad, sauna, a la carte restaurant, bruincafé, fietsenverhuur, jungle speelbos voor kinderen, de parkshop en nog veel meer.

Begane grond:

entree/hal met toiletruimte en meterkast, badkamer met een inloopdouche en een vaste wastafel, ruime slaapkamer, tuingerichte woonkamer met dubbele tuindeuren en open keuken voorzien van vaatwasser, koelkast met vriesvak en 4-pits gastoestel met afzuiging.

Verdieping: overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers en toegang tot extra toilet. Beide slaapkamers zijn voorzien van een Velux dakraam met verduisteringsrolgordijn.

Paas Totaalafbouw verzorgd hier de lichte scheidingswanden (Metalstud wanden), Cementdekvloeren, stukadoorswerk en het spackspuitwerk op alle betonplafonds

Locatie:Hooghalen
Opdrachtgever:Goossen te Pas bouw
Uitgevoerd door:Paas B.V.

Galerij