Omschrijving

Appartementen complex “Huys Mastebroek” is op een unieke locatie gelegen aan de Herenstraat 36 op de hoek met de Prinses Irenelaan in Slagharen, te midden van alle centrumvoorzieningen.

Het complex is verdeeld over 3 woonlagen en voorzien van een lift. Alle appartementen hebben een royaal bemeten woonkamer met open keuken, slaapkamers, een inpandige berging, balkon of terras, buitenberging en een eigen parkeerplaats. De gevels worden uitgevoerd in baksteen en een gevel met een witte duurzame keimlaag. Hiermee krijgt het gedeelte aan de Herenstraat de uitstraling van een herenhuis.

De uitstraling van de appartementen aan de Irenelaan doen denken aan het type oud-Hollandse huisjes. Dit wooncomplex verbindt elementen van het dorp Slagharen met elkaar: ondernemerschap, onderscheidend en betrokken. Alle toe te passen materialen zijn hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk o.a. kunststof buitenkozijnen en ramen.

Van Dijk groep uit Hardenberg realiseert het project en Paas Totaalafbouw verzorgd hier de scheidingswanden (VHP), cementdekvloeren, stukadoorswerk en het spackspuitwerk.

Locatie:Slagharen
Opdrachtgever:Van Dijk groep

Galerij