Omschrijving

Twaalf zorgvleugels elk bestaand uit tien zit-slaapkamers met eigen sanitair, plus een gezamenlijke woonkamer. Daarnaast een ‘dorpshuis’ en een werkgebouw voor dagbesteding. Jorritsma Bouw en partners realiseren voor het gespecialiseerde verpleeghuis Nieuw Toutenburg in Noardburgum een geheel nieuw complex, dat Toutenburg gaat heten.

De villa’s zijn voor Zorggroep Noorderbreedte door Quadrant Architecten ontworpen. Dit betekent dat ze worden gebouwd met een duurzaam en innovatief casco, dat gemakkelijk aangepast kan worden naar een andere (woon)functie, als veranderende eisen in de zorg daarom vragen. De drempelloze, brand- en inbraakveilige woningen worden turn-key opgeleverd, dus inclusief vloerbedekking, sanitair, keukens en domotica. Het concept is uitgewerkt in een bouwteam met Jorritsma Bouw als coördinerende partij. Opdrachtgever en bewoners hoeven alleen nog voor meubilair te zorgen.

Jorritsma Bouw uit Bolsward realiseert het project en Paas Totaalafbouw verzorgt hier de cementdekvloeren,  stukadoorswerk en het spackspuitwerk.

Locatie:Noardburgum
Opdrachtgever:Jorritsma Bouw

Galerij