Wandafwerking

Een wand zonder stucwerk of andere wandafwerking is gewoon een muur. Paas Totaalafbouw is uw partner in afwerken van binnenwanden en maakt mooie wanden van muren. Stucwerk is een bijvoorbeeld een uitstekende afwerking voor wanden en plafonds.

De wandafwerking kan in elke gewenste kleur en structuur opgeleverd worden, geheel naar uw wens of de wens van uw klant. Bovendien kan de wandafwerking worden aangebracht op zowel een nieuwe als bestaande basislaag. Lees hieronder een overzicht van diverse soorten wandafwerking die Paas Totaal in hoge kwaliteit kan aanbrengen in uw project, woning, kantoor of bedrijfspand.

Wandafwerking Paas Totaalafbouw

Sierpleister wandafwerking

Zoekt u een luxe uitstraling voor uw project, woning of bedrijfspand? Dan is een sierpleister wandafwerking een uitstekende keuze. Sierpleister is een harde, stootvaste en kleurechte structuurafwerking. Sierpleister is zowel fijn als grof af te werken. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, waarvan de meest bekende sierpleister spachtelputz is.

Wandafwerking met fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk is een gips gebonden afwerking dat toegepast kan worden in elk interieur. Het heeft als voordeel dat het egaal wit opdroogt en dus niet meer geverfd hoeft te worden. De afwerking heeft een fijne en levendige structuur, waardoor een gewolkt effect ontstaat.

Spackspuit wandafwerking

Spackspuitwerk wordt machinaal aangebracht. Onder hoge druk wordt er pleister op de muur of het plafond gespoten. Het aanbrengen gaat daardoor erg snel en dat maakt spack spuiten een goedkope vorm van stucwerk. Spack spuiten kan in verschillende structuren worden aangebracht. Van fijn tot grof.

Gladpleister wandafwerking

Gladpleisterwerk is een tijdloze gladde stucafwerking voor wanden en/of plafonds. Het strakke stucwerk is in iedere kleur overschilderbaar.

Wandafwerking met betonlook

Betonlook is een moderne cementgebonden gladde wandafwerking dat lijkt op beton. Er zijn meerdere materialen waarmee de betonlook gecreëerd kan worden. De keuze van het materiaal hangt af van de ruimte die afgewerkt moet worden. Betonlook geeft een exclusieve en strakke uitstraling aan uw interieur.

Novacolor

Novacolor is ontstaan in de jaren 80 in een van de meest productieve gebieden van Italie. Dankzij intuitie en creativiteit van het Novacolorteam worden de produkten met hoogwaardige materialen gecreëerd en neergezet.

Novacolor heeft in een korte periode ervoor gezorgd dat zij wereldwijd een kompleet assortiment hebben gerealiseerd,  zodat Novacolor verschillende materialen/producten/effecten/texturen kan aanbieden aan architecten en designers. Novacolor biedt op dit moment bouwmaterialen die worden geproduceerd met grondstoffen van een hoge kwaliteit en de nieuwste technologiën. Novacolor heeft een uitgebreid aanbod decoratieve producten voor zowel interieurs als exterieurs.

Zoekt u een stadse afwerking voor uw appertement of woning? Dan kiest u voor de Novacolor Archi+ Concrete minerale pleiser afwerking. Paas Totaalafbouw brengt deze uitermate geschikte afwerking aan in ieder interieur. Novacolor Archi+ Concrete is te herkennen aan de unieke curve. Deze curve biedt de mogelijkheid om de lagen te overlappen met een een acryl siloxaan kleur. Zodoende wordt een prachtig betoneffect gecreëerd in de nieuwste trends en kleuren. Novacolor Archiplus laat zowel binnen- als buitenwanden lijken op muren die van lagen beton zijn opgetrokken. Een bijzonder effect dat uw muur het hoogtepunt van onder meer uw woonkamer maakt.

Voor meer zijdezachte wanden is Novacolor Africa een ideaal product. Novacolor Africa is een decoratieve architectonische troffel-coating die leverbaar is in prachtige metallic patronen. Het product creëert zijde-achtige oplossingen die uw huis verrassend comfortabel maken, vol charme en verfijning.

Novacolor staat voor :
• Hoogwaardige kwaliteit
• Natuurlijke producten(organisch)
• Technisch goed onderbouwd
• Eigen laboratorium
• Innovatief
• Mooie texturen/afwerkingen

Gerelateerde afbouw-werkzaamheden

Zoekt u een betrouwbare partner in afbouw-werkzaamheden? Paas Totaalafbouw helpt u bij de volgende werkzaamheden:

Advies nodig?

Vraag ons vrijblijvend om advies over wat voor type wandafwerking het beste bij u past. Bel ons op 0591 – 74 50 97 of vul een contactformulier in