Siergrindvloer

Een siergrindvloer kan in zeer diverse soorten worden afgewerkt. Eindeloze mogelijkheden qua kleur, in combinatie met prettige eigenschappen van het materiaal maken siergrindvloeren tot een ideale keuze voor onder andere woningen, ontvangsthallen, showrooms en meer.

Siergrindvloer leggen

Een siergrindvloer kunnen uit een aantal soorten grind bestaan, welke vermengt worden met sterke materialen zoals epoxyhars. Deze laag van grind en epoxy wordt aangebracht op een ondervloer die is voorzien van een primer. Onze experts strijken het mengsel uit over de oppervlakte met een spaan. Na slechts 24 uur is de vloer genoeg uitgehard om op te lopen. Na 48 uur is de siergrindvloer bestand tegen volledig gebruik.

  • Gietvloeren
  • coating vloeren
  • betonlook vloeren
  • marmerlook vloeren

Siergrindvloer specialist

Met ruim 25 jaar ervaring mogen wij ons een specialist noemen op de vloerenmarkt. Wij vinden dan ook dat kwaliteit en perfectie voorop staat. Zo maken wij ook al gebruik van de nano-techniek om vloeren af te werken! Deze techniek is relatief nieuw maar heeft voor verschillende toepassingen haar waarde reeds bewezen!

Overige afbouw werkzaamheden

Offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken

Advies nodig?

Vraag ons vrijblijvend om advies of buitengevelisolatie een goede zet is voor u. Bel ons op 0591 – 74 50 97 of vul een contactformulier in