Schilderwerken

Kwalitatief hoogwaardig schilderwerk is vakwerk. Er komt veel meer bij kijken dan men in de eerste instantie verwacht. Onze professionals hebben jarenlange ervaring, waardoor vakmanschap afleveren onze standaard is geworden. Wij nemen het werk erg serieus en dit is terug te zien in het kwaliteitsniveau van onze vakmensen. Onze schilders zijn bovendien VCA-gecertificeerd en werken volgens veilige en betrouwbare richtlijnen.

Professioneel schilderwerk

Vakmanschap in combinatie met moderne techniek zorgen voor eindresultaten die de verwachtingen overtreffen. Wij streven er altijd naar om de verwachting van de klant te overtreffen. Bij Paas Totaalafbouw kunt u terecht voor schilderwerken binnen, buiten en seizoensgebonden schilderswerken. Zoekt u een betrouwbare en vakkundige partner op voor schilderwerken voor uw project, woning of pand? Dan is Paas Totaalafbouw uw partner in schilderwerken, afbouw en totaalafbouw.

Schilderwerk gerelateerde diensten

De specialisten van Paas Totaalafbouw voeren vakkundig gerelateerde werkzaamheden uit omtrent schilderwerken. Werkzaamheden die hier onder vallen zijn onder andere:

  • glas plaatsen,
  • behangen,
  • glasvezelbehangen
  • gevelreiniging en
  • steigerwerk.

Overige afbouwwerkzaamheden

Onze naam zegt het al: Paas Totaalafbouw. Naast schilderwerken en gerelateerde werkzaamheden voeren wij alle overige afbouwwerkzaamheden uit. Wij streven altijd naar kwalitatief hoogwaardig resultaat en dat mag u bij de onderstaande diensten ook van ons verwachten.

Contact opnemen of offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? bel ons dan via 0591 – 74 50 97 of vul een contactformulier in.