De afwerking van een plafond bepaalt in grote mate de uitstraling van een ruimte of gebouw. De VCA-gecertificeerde vakmensen van Paas Totaalafbouw hebben alle kennis, kunde en techniek in huis om alle klussen om uw plafondafwerkingen perfect uit te voeren. Kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan is Paas Totaalafbouw uw partner op gebied van plafondafwerking, afbouw en totaalafbouw.

Wij werken met diverse soorten sierpleisters, zoals

  • spachtelputz,
  • barokpleister,
  • buitensierpleisters
  • Schuurpleisters
  • structuurpleisters
  • diverse designpleisters

Een snel en modern alternatief is spackwerk, waarbij de wanden worden voorzien van een spuitpleister.

Plafondafwerking Paas Totaalafbouw

Plafondafwerking gaat verder dan alleen het type pleister. Paas Totaalafbouw voorziet ruimtes en gebouwen van verschillende type plafonds.

Plafondafwerking met airless spuitwerk (glad sausen)

Plafonds en wanden kunnen worden gesausd. Dit kan handmatig gebeuren, maar een mooier resultaat ontstaat door ‘airless’ spuiten. Met deze techniek is er geen risico van baanvorming en ontstaat er een mooi egaal oppervlak. Dit sauswerk kan in allerlei kleuren worden uitgevoerd.

Plafondafwerking met spack-spuitwerk

Spack spuitwerk is een druppelvormige afwerking die in de meeste nieuwbouwwoningen op plafonds wordt toegepast. Deze afwerking kan uitgevoerd worden in een keur aan kleuren. Spack spuitwerk is ook geschikt voor wandafwerking.

Schuurplafonds

Plafonds voorzien van schuurwerk, krijgen door de ‘slagen’ van het schuren een heel bijzondere uitstraling. Deze plafonds drogen wit op en hoeven dus niet te worden gesausd.

Plafondafwerking met systeemplafonds

Het aanbrengen van een verlaagd plafond is een uitstekende oplossing voor het wegwerken van leidingen, kabels of ijzeren (draag)balken. Ook deze werkzaamheden kunnen wij u compleet aanbieden, zodat u niet met meerdere partijen hoeft te werken, wat – naast efficiency – ook financiële voordelen met zich meebrengt.

Plafondafwerking met vrijdragende plafonds

In woningen en kantoren met verdiepingsvloeren van houten balken, kan trilling ontstaan. Ter voorkoming hiervan adviseren wij een vrijdragend plafond. Dit wordt gemaakt door het plaatsen van plafonddragers, die minimaal drie centimeter onder de bestaande balklaag uitsteken. Hieronder komen vervolgens het raggelwerk, de gipsplaten en de verdere afwerking. Op deze manier wordt voorkomen dat de trillingen en/of het doorbuigen van de verdiepingsvloer schade veroorzaakt aan het plafond.

Overige afbouwerkzaamheden

Advies nodig?

Vraag ons vrijblijvend om advies wat het beste bij u past. Bel ons op 0591 – 74 50 97 of vul een contactformulier in