Gevelisolatie

Paas Totaalafbouw is gespecialiseerd in het aanbrengen van Gevelisolatie, ook wel buitengevelisolatie genoemd. Met ruim 25 jaar ervaring bent u ook voor gevelisolatie bij Paas Totaalafbouw op het goede adres! We beschikken uiteraard over VCA-certificering en daarnaast ook over SKG IKOB keuring.

De praktijk bewijst het: gevelisolatie is de beste manier van warmte isolatie. Het isoleren van de buitengevel kan zodanig gebeuren dat aan alle wettelijke eisen wordt voldaan. Tegelijkertijd gaan de energiekosten flink naar beneden. Geïsoleerde buitenmuren zorgen dat warmte niet naar buiten wordt afgegeven: de warmte blijft binnen en zorgt dat de wanden warm worden.

Gevelisolatie keurmerk SKG-IKOB en VCA

Paas Totaalafbouw behoort tot een selectief aantal afbouwbedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen van het SKG-IKOB keuring op het vervaardigen van gevelisolatie met gepleisterde afwerking. SKG-IKOB staat synoniem voor een ve

iligheid en betrouwbaarheid. Dit keurmerk stelt hoge eisen aan onze bouwprocessen en producten. Deze keuring garandeert u en de eindklant kwaliteit en betrouwbaarheid. Wanneer kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid belangrijke aspecten zijn voor u of uw klant dan is Paas Totaalabouw uw geschikte partner.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom zijn onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Wij zien er op toe dat onze vakmensen geschoold en vakkundig zijn en blijven, zodat u kunt blijven vertrouwen op hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gevelisolatie Paas Totaalafbouw

Gevelisolatie voordelen

Gevelisolatie is de beste keuze als het gaat om isolatie. Dit heeft meerdere redenen:

 1. Het kacheleffect. Dit effect treedt op wanneer de warmte die is opgeslagen in de muur wordt teruggegeven aan de woonruimte. Dit zorgt voor een stabiel binnenklimaat, wat het wooncomfort verbetert.
 2. Gevelisolatie voorkomt condensvorming aan de muren en voorkomt daardoor ook de vorming van schimmels. Wanneer muren niet zijn geïsoleerd vormt condensvorming de hoofdoorzaak van schimmel.
 3. Muren met gevelisolatie zijn warmer dan muren met spouwisolatie. Hierdoor wordt vorstschade aan leidingen in de muren voorkomen. Dit voorkomt onvoorziene (en vervelende) kosten door schade.
 4. Gevelisolatie gaat niet ten koste van leefruimte, omdat gevelisolatie aan de buitenkant van de muren wordt aangebracht in plaats van aan de binnenkant, zoals bij spouwisolatie. Bovendien is spouwisolatie beperkt tot de dikte van de spouw.

Kortom: gevelisolatie is een uitstekende keuze als het gaat om effectieve isolatie. Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden met betrekking tot gevelisolatie te bespreken voor uw project, woning of bedrijfspand.

Hoogwaardige gevelisolatie systemen

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en systemen. Om deze reden kiezen wij bijvoorbeeld om te werken met het StoTherm Classic buitengevelisolatie systeem. Dit systeem bewijst en perfectioneert zich al ruim 40 jaar en behoort daarbij tot de meest succesvolle buitengevelisolatie systemen ter wereld. Dit systeem heeft ruim tienmaal hogere stoot- en slagvastigheid, een maximale scheurbestendigheid en cementvrije componenten, waardoor dit systeem extreem veel beter presteert dan dan cementhoudende systemen.

Alle voordelen van gevelisolatie op een rij

 • Krachtige isolerende werking
 • Vergaande energiebesparing
 • Warmte van de muur wordt volledig benut
 • Beschermt de wand tegen temperatuurverschillen, voorkomt schade door spanningsverschillen
 • Beschermt tegen hitte in de zomer
 • Comfortabele woning of bedrijfspand
 • Beschermt tegen schimmelvorming
 • Hogere isolatiewaarde haalbaar dan met spouwisolatie

Overige afbouwwerkzaamheden voor uw project, woning of bedrijfspand

Naast het aanbrengen van gevelisolatie biedt Paas Totaalafbouw alle diensten om uw project, woning of bedrijfspang volledig en vakkundig af te bouwen. Bent u op zoek naar een specialist op gebied van:

Offerte aanvragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken

Advies nodig?

Vraag ons vrijblijvend om advies of buitengevelisolatie een goede zet is voor u. Bel ons op 0591 – 74 50 97 of vul een contactformulier in