Cementdekvloer

De sterkte en constructie van een vloer wordt geheel bepaald door de prestatie-eisen. Een industriële vloer moet immers meer kunnen verdragen dan een woningvloer. Daarom is het van belang om te kiezen voor de juiste dekvloer voor de beste kwaliteit, en als u kiest voor kwaliteit, dan kiest u voor Paas Totaalafbouw als het gaat om het aanleggen van de perfecte cementdekvloer en afbouwwerkzaamheden.

vloerafwerking

Een cementdekvloer is de afwerking van een verdiepingsvloer of een vloer op de begane grond. In deze dekvloer worden onder andere waterleidingen, (vloer)verwarmingsleidingen en elektra weggewerkt. Een mooie vlak afgewerkte cementdekvloer is bovendien de basis voor iedere gewenste vloerbedekking.

Cementdekvloer druksterkte

De dekvloer bestaat en speciaal geselecteerd zand, cement en water. Deze grondstoffen worden in een mortelmachine aan elkaar gebonden tot specie. De druksterkte van de cementdekvloer wordt bepaald door de verhoudingen tussen de verschillende grondstoffen. Er worden diverse classificaties aan de cementdekvloer gegeven, afhankelijk van de gewenste druksterkte.

  • CW12 of CW16 – wordt toegepast in woningbouw (D15 en D20 volgens oude normering)
  • CW16 of CW20 – bij kantoren en schoolgebouwen (D20 en D30 volgens oude normering)
  • CW20 – bij industriebouw en garages (D30 volgens oude normering)

cementdekvloer normering

 

 

 

 

Na het aanbrengen van de dekvloer voegen wij een fibermes-vezel aan de specie toe om voor een goede wapening en warmtegeleiding te zorgen. als u ervoor kiest om vloerverwarming te nemen, adviseren wij altijd om een dekking van minimaal 2 cm aan te brengen bovenop de leidingen.

Cementdekvloer vrachtwagencombinaties

Het wagenpark van Paastotaalafbouw is onlangs uitgebreid met deze prachtige cementdekvloer vrachtwagen. Deze wagen is speciaal uitgerust voor het transport en aflevering van de cementdekvloer. De nieuwe combinatie is geschikt voor het vervoeren en gieten van cementdekvloeren, maar ook anhydriet vloeivloeren en andere typen gietvloeren.

Dit stelt onze professionals in staat om nog effectiever en efficiënter te werken, dankzij de innovatieve technieken waarover deze gietvloercombinatie van is voorzien!

 

cementdekvloer vrachtwagen Paas Totaalafbouw

Cementdekvloer afwerking vlakheidsklasse 2

Wij streven altijd naar hoge kwaliteit. Daarom worden onze dekvloeren minimaal opgeleverd in veiligheidsklasse 2. De afwerking van de vloer wordt namelijk uitgedrukt in vlakheidsklasse 1 t/m 5, waarbij niveau 1 zeer vlak is en niveau 5 vrij ruig.  Om deze kwaliteit te bereiken zetten wij verschillende specialismen in bij het afwerken van de vloer. Bijvoorbeeld wanneer een bedrijfsvloer wordt verlangd zetten wij een vlindermachine in om de vloer machinaal af te werken.

cementdekvloer leggen Paas Totaalafbouw

Overige afbouwwerkzaamheden

Paas Totaalafbouw is uw vertrouwde partner in onder andere:

Voor al uw afbouwwerkzaamheden kunt u terecht bij Paas Totaalafbouw.

Cementdekvloeren advies nodig?

Vraag ons vrijblijvend om advies welk type cementdekvloer het beste past bij uw project.

Bel ons op 0591 – 74 50 97 of vul een contactformulier in