Binnenwanden

Binnenwanden en de afwerking daarvan kent een aantal mogelijkheden. Bij Paas totaalafbouw gebruiken we cellenbetonwanden en metalstud wanden. Wij kiezen hiervoor, omdat we altijd streven naar kwaliteit en degelijke constructie. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in vervaardigen en monteren van binnenwanden. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, waardoor wij u de garantie kunnen geven op kwalitatief hoogwaardig vakwerk.

Binnenwanden – cellenbeton separatiepanelen

Binnenwanden van cellenbeton separatiepanelen zijn niet alleen handig, maar ook snel te plaatsen. Dit bespaart niet alleen waardevolle tijd, maar ook geld. Daarnaast is deze vorm van wandafwerking logistisch gezien een slimme keuze. De niet-dragende bouwonderdelen zijn namelijk van hetzelfde materiaal gemaakt.

Eisen omtrent geluidsisolatie en brandveiligheid zijn echter niet overal gelijk. Ook zijn de omstandigheden die de binnenwanden moeten doorstaan niet overal hetzelfde. Daarom zijn separatiepanelen in diverse maten en uitvoeringen leverbaar. Paas totaalafbouw helpt u of uw klant graag met het bepalen wat de slimste of meest efficiënte keuze is voor de beste kwaliteit. Verschillen in uitvoeringen van binnenwanden worden uitgedrukt in gewichtklasses, dikte en afmetingen.

De binnenwanden worden op locatie opgeslagen en kunnen in de afbouwfase eenvoudig en efficiënt worden geplaatst en afgewerkt. Bekijk ook onze mogelijkheden om binnenwanden, na plaatsing, af te werken met onze vakspecialisten op het gebied van wandafwerking. Paas Totaalafbouw werkt met een eigen ontwikkelde montagemethode, waardoor profielen niet meer zichtbaar zijn.

Binnenwanden Paas Totaalafbouw

Binnenwanden -MS wanden (Metalstud wanden)

Metalstud wanden worden gekenmerkt door de wijze van productie. MS-wanden worden geplaatst met koudgevormde (gezette) stalen profielen met een C- of U-vorm met gipskartonplaten. De MS-wanden worden eventueel voorzien van isolatiemateriaal.

De mate van brandwerendheid wordt bepaald door het gebruik van enkele of dubbele beplating. Wanneer geluidwering ook van belang is, moet de voorkeur voor isolatiemateriaal uit gaan naar glas- of steenwol isolatie, vanwege de geluidsabsorberende eigenschappen.

MS-wanden zijn ideaal om in te zetten wanneer er sprake is van binnenwanden met ronde vormen. Dit is mogelijk, vanwege het lichte gewicht en de specifieke producteigenschappen van de stalen profielen en gipskartonplaten.

Deze binnenwanden worden in tal van branches en type gebouwen geplaatst.

  • Fabrieken
  • Kantoorgebouwen
  • Bioscopen
  • Theaters
  • Fabrieken
  • Woningen

Binnenwand afwerkklasse – hoogste kwaliteit

Als afwerklaag kan stucwerk, behang of schilderwerk worden toegepast. Paas Totaalafbouw levert de metalstud wanden en plafonds van functioneel voegwerk tot en met de hoogste vlakheidsklasse-A.

Metal stud is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een volwaardig bouwproduct waarmee een groot aantal toonaangevende projecten zijn gerealiseerd.

Overige afbouwwerkzaamheden

Paas Totaalafbouw is gespecialiseerd in afbouw van a tot z. Wij bieden onze diensten aan op gebied van

Advies nodig?

Vraag ons vrijblijvend om advies wat het beste bij u past. Bel ons op 0591 – 74 50 97 of vul een contactformulier in.