Omnimix 90R Light: één pleistermortel voor snelle renovatie van wanden én vloeren Snelverhardend, universeel inzetbaar en zelfs mechanisch verwerkbaar.

Omnicol introduceert Omnimix 90R Light. Deze sneldrogende pleistermortel is het antwoord op de vraag uit de markt om met één sneldrogend product alle voorkomende renovatieklussen aan wanden en vloeren uit te kunnen voeren.

In de renovatiebranche draait alles om strakke planningen, korte doorlooptijden en een zo min mogelijke overlast voor de bewoner. Omnimix 90R Light is een snelverhardende pleistermortel die geschikt is voor afwerkingen van 0 tot 50 mm. Het product is na 2 tot 3 uur betegelbaar. Bij de ontwikkeling is daarnaast rekening gehouden met een prettige verwerkbaarheid, gebruiksgemak door een grote diversiteit aan toepassingsmogelijkheden voor wanden en vloeren en het opleveren van tijdwinst tijdens de uitvoering. Dat maakt Omnimix 90R Light uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Binnen één dag opgeleverd

Bij de toepassing van Omnimix 90R Light in een renovatieproject is het theoretisch mogelijk dat een ruimte met gemiddelde afmetingen, bijvoorbeeld een badkamer, binnen een dag kan worden gesloopt, bepleisterd en/of glad afgewerkt en opgeleverd kan worden inclusief tegelwerk.

Snelverhardend en toch mechanisch verwerkbaar

Een prettige bijkomstigheid is dat Omnimix 90R Light bij grootschalige projecten ook mechanisch verwerkbaar, oftewel verspuitbaar, is. Het versnelde uithardingsproces heeft, door de fijne structuur van de mortel, geen invloed op het functioneren van het spuitmaterieel.

Wanden direct tegel-, behang- en schilderklaar

Of ruimten nu geheel of deels tegel-, behang- of schilderklaar opgeleverd moeten worden, Omnimix 90R Light maakt alle soorten wandafwerkingen mogelijk. De fijne structuur van de mortel in combinatie met verschillende afwerkingstechnieken resulteert erin dat een wand in één arbeidsgang zowel grover, als basis voor het tegelwerk, als geheel glad afgewerkt kan worden. Het gebruik van diverse mortels en de uitvoering in meerdere arbeidsgangen wordt hierdoor overbodig.

Paas Totaalafbouw heeft meegewerkt aan de bovenstaande promtievideo van dit nieuwe product. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.